Aktualna obvestila za podjetja

Klikpro obvestila

Datum objave: 26.6.2024

V soboto, 29.6.2024, od 22.00 do predvidoma 24.00 ure ne bo delovalo sklepanje Hitrega kredita in limita v mobilni banki Klikpro. 

NLB d.d.

Datum objave: 14.6.2024

Obveščamo vas, da s 1. julijem 2024 spreminjamo Splošne pogoje poslovanja z NLB Poslovnim računom tako, da dopolnjujemo 10. točko Paketna ponudba.

   

Napovednik sprememb in Splošne pogoje poslovanja z NLB Poslovnim računom najdete na https://www.nlb.si/poslovni-racun.

Prav tako s 1. julijem 2024 spreminjamo NLB Tarifo za domače in tuje pravne osebe, podjetnike in zasebnike. Spremembe se nanašajo na zvišanje nadomestil postavk, navedenih v Napovedniku.

   

Napovednik vseh sprememb je objavljen na spletni strani https://www.nlb.si/stroski-in-obrestne-mere-podjetja. Spremembe bodo z dnem veljavnosti objavljene v Izvlečku iz NLB Tarife in Sklepa obrestnih merah NLB d.d. za imetnike NLB Poslovnih računov.

   

Več informacij je na voljo v NLB Poslovalnicah ali v Kontaktnem centru na telefonski številki 01 477 20 00.

NLB d.d.

Datum objave: 14.6.2024

Vsa podjetja, ki imajo z NLB sklenjen Dodatek za storitev Nakupi na obroke obveščamo, da s 1.7.2024 spreminjamo nadomestilo za uporabo storitve '' Nakup na obroke 12 mesecev'' na vseh tipih prodajnih mest (klasična, splet, kataloška in telefonska prodaja) in ''Nakup na obroke na 60 mesecev'' na klasičnih in spletnih prodajnih mestih. Izvleček iz Tarife je dostopen na spletni strani NLB in na Trgovskem portalu, kjer dostopate tudi do izpiskov o kartičnem prometu na vaših prodajnih mestih.

NLB d.d.

Datum objave: 3.6.2024

Obveščamo vas, da bomo v času praznika 25. 6. 2024, čezmejna in plačila s tretjimi državami izvajali po spremenjenem urniku, ki vam je na voljo na NLB spletni strani. Tukaj 

Splošna obvestila

Od 1. decembra 2023 dalje so plačila v okviru bank članic NLB Skupine (NLB Komercialna banka Beograd; NLB Banka Banja Luka; NLB Banka Skopje; NLB Banka Priština; NLB Banka Podgorica; NLB Banka Sarajevo) cenejša. Uvedli smo enotno nadomestilo za plačila z običajno poravnavo v višini 5 evrov, ne glede na to, ali jih oddate v digitalni banki NLB Klik ali na bančnem okencu.