Bančne storitve, brez katerih si ne predstavljamo vsakdana

Ste se kdaj vprašali kolikokrat na dan, mesec ali leto uporabite bančne storitve, torej digitalno banko NLB Klik, plačilne kartice, mobilno denarnico NLB Pay s Flikom ali UPN naloge? Tudi če se še niste, so »ali ste vedeli?« trenutki včasih prav zanimivi. In v pregovorno sivem bančnem svetu morda še toliko bolj. 

Plačilne kartice

Na povprečen dan Slovenci plačilne kartice uporabimo 250.000-krat. Z njimi najraje plačujemo na POS terminalih, vse bolj pa jih uporabljamo tudi za spletne nakupe. Še bolj priročna je uporaba digitaliziranih kartic v NLB Pay (Apple Pay in Google Pay), saj lahko tako plačujemo kar z mobilno napravo ali pametno uro.

Bančni račun ali bančni paket? 

Paketne ponudbe so vedno pogostejše. Tako je pregled nad plačanimi nadomestili za posamezno storitev boljši in preprostejši, saj plačate le eno mesečno nadomestilo za vse vključene storitve. Razmerje paket in račun je pri strankah NLB 3:1 v korist paketov.

Bančne storitve kar v žepu 

Bančnih storitev ne uporabimo le takrat, ko plačamo položnico v poslovalnici, ampak tudi, ko za to uporabimo digitalno banko NLB Klik in jo plačamo s telefonom. Če uporabljamo mobilne denarnice NLB Pay, Apple Pay ali Google Pay, imamo banko ves čas praktično v žepu. Na povprečen dan Slovenci uporabimo digitalno banko 100.000-krat.

Želim NLB paket

<p>Preverite naše pakete</p>

Preverite naše pakete

Nato se dogovorite za termin in obiščite poslovalnico.