Miti o bančnih paketih

Paketi pregledno združujejo več storitev z namenom, da namesto posamičnih storitev plačujete enotno ceno za cel paket. Kljub temu, da smo se jih že dodobro navadili, pa še vedno obstaja nekaj mitov, ki smo jih v tem članku razpakirali.

Mit #1: Izbranega paketa ne morem spremeniti 

Ne drži. Bančni paket lahko spremenite kadarkoli. Če ugotovite, da  vam glede na vašo dejansko porabo bolj ustreza drug paket, lahko spremembo preprosto naročite preko videoklica, digitalne banke NLB Klik ali pa se enostavno oglasite v eni od naših poslovalnic. 

Mit #2: V NLB moram nujno imeti paket 

Ne drži. Osebni računi oz. bančni računi so še vedno del naše ponudbe, zato se lahko odločite tudi za NLB Osnovni račun in posamične storitve plačujete dodatno. Prav tako je del ponudbe NLB Prvi račun - za prve finančne korake. Predlagamo pa, da pregledate storitve, ki jih že uporabljate in razmislite o tistih, ki bi vam tudi prišle prav ter se tako prepričate, ali ne bi bilo preprosteje in bolj brezskrbno s paketom.

Mit #3: Zaradi paketa plačujem več 

Ne drži. Za večino strank velja, da s pravim paketom plačujejo manj, kot bi za posamezne storitve. Bančni paketi vključujejo kombinacijo izbranih storitev, zato so mesečna nadomestila za njihovo uporabo različna. Svetujemo, da se vprašate, katere vse bančne storitve že zdaj uporabljate in katere bi vam še prišle prav ter glede na to izberete ustrezen NLB paket. 

Mit #4: Težko je spremljati vključene in porabljene količine v paketu 

Brez skrbi, stanje vključenih in porabljenih količin storitev lahko kadar koli preverite v digitalni banki NLB Klik. 

Mit #5: Za sklenitev paketa moram v poslovalnico 

Ne drži. Vse bolj smo navajeni bančne storitve opravljati na daljavo in poslovalnico obiščemo redko. In pri paketih ni nič drugače. NLB Paket digitalni nove stranke lahko sklenete na spletu, brez obiska poslovalnice. Stranke NLB pa lahko svoj obstoječi račun/paket zamenjate v Kliku. 

Mit #6: Aktivacijo storitev mi banka dodatno zaračuna 

Ne drži. Aktivacija vseh v paket vključenih storitev je brez dodatnih stroškov. Če se ne boste odločili za paket in boste želeli storitev uporabljati kot posamično storitev, se bodo stroški aktivacije zaračunavali.

Želim NLB paket

<p>Preverite naše pakete</p>

Preverite naše pakete

Nato se dogovorite za termin in obiščite poslovalnico.