Google Pay

Za kartice morate ob digitalizaciji kartice imeti omogočena spletna plačila in plačila v tujini. Google namreč opravi avtorizacijo v znesku 0,00 EUR. Nastavitve kartic za spletna plačila in tujino si kasneje v NLB Pay ponovno lahko onemogočite.

Preberi več

Da, vse kartične nastavitve so še vedno v NLB Pay.

Preberi več

Z nadgradnjo aplikacije, NLB Pay ne vsebuje več plačilne komponente. Privzeta aplikacija za plačila je sedaj Google Pay (ali Apple Pay za uporabnike iOs). Potrebno je imeti vklopljen NFC za brezstično poslovanje, ter v nastavitvah telefona omogočili Google Pay kot privzeto NFC aplikacijo za plačevanje s telefonom.

Preberi več

Namestitev je popolnoma varna, v kolikor sledite dosedanjim navodilom za varno uporabo aplikacije NLB Pay. To pomeni, da nikomur ne posredujete svojih podatkov kot so (davčna številka, mobilna številka, aktivacijska koda, PIN številka posamezne kartice).

Preberi več

V tem primeru Aplikacije Google Pay ne boste mogli uporabljati.

Preberi več

BA Maestro kartice ni mogoče digitalizirati v Google Pay. V kolikor imate še BA Maestro kartico, priporočamo, da si predčasno brezplačno naročite novo debetno Mastercard kartico, ki jo nato lahko digitalizirate v Google Pay. Debetna Mastercard kartica v celoti nadomešča Maestro kartico in za končne uporabnike prinaša več možnosti.

Preberi več

Kartico lahko v Google Pay dodate zgolj s pritiskom na gumb »Dodaj v GPay«, za tem vas proces na telefonu vodi skozi potrditev Splošnih pogojev poslovanja. Ko je kartica uspešno dodana v Google Pay, je pod njeno sliko komentar G Pay/ Kartica dodana v Google Wallet.

Preberi več